05.03 NAUTISCH ENGELS

Organisatie Diverse organisaties verzorgen deze module 
Locatie(s) Diverse locaties beschikbaar
Onderwijsvorm Klassikaal onderwijs i.c.m. zelfstudie (bv. werkplekopdrachten)
Doelgroep Nautische medewerkers
Niveau van de module MBO (2/3) werk- en denkniveau
Veronderstelde voorkennis Basiskennis Engels op A2 niveau.

Als de cursist dit niveau niet heeft, dan is de kans groot dat hij/zij geen Nautisch Engels kan leren in de vijf dagen die er nu voor staan. HET IS DUS EEN VEREISTE DAT CURSISTEN AL BASIS ENGELS KUNNEN SPREKEN.

Studiebelastinguren

5 dagen van 8 uur contacttijd & ongeveer 19 uur zelfstudietijd

Afhankelijk van uw voorkennis en ervaring en uw werktempo kunnen meer of minder uren voorbereiding en huiswerk nodig zijn.

Afsluiting module De module wordt afgesloten met een mondelinge toets
Aantal cursisten 8 -12 personen
Prijs deelnemer € 1175,-
Geplande startdata

U kunt inschrijven op de volgende cursusdata:
- 6, 7, 8, 9 en 10 maart 2017 
- 16, 17, 18, 19 en 20 oktober 2017
- 6, 7, 8, 9, en 10 februari 2017

 

 

Globale inhoudsbeschrijving van de module
In deze module wordt aandacht besteed aan de Engelse taalvaardigheid van nautische medewerkers. De nautisch medewerker leert in deze module in het Engels te spreken over nautische zaken. Daarnaast leert hij aanwijzingen en adviezen te geven én corrigerend op te treden in standaard Engels. Hierbij gaat het niet om het spreken van Engels zonder grammaticale fouten, maar het gaat er om dat de nautisch medewerker wordt begrepen. Deze module is geen begincursus Engels. Er wordt dus verwacht dat de nautische medewerkers basiskennis hebben van de Engelse taal

Doel/rationale van de module
De nautische sector krijgt regelmatig te maken Engels sprekende vaarweggebruikers. Voor de veiligheid van de vaarweg is het van belang dat deze mensen kunnen verstaan wat er van hen wordt gevraagd.

Studiemateriaal
De cursist ontvangt een syllabus met oefeningen op basis van realistische casuïstiek, zelfstudieopdrachten. Tijdens contacturen wordt extra aandacht gegeven aan de Engelse spreek- en luistervaardigheid van de nautische medewerker.
Eigendomsrechten: Cursist
Copyright: NNVO

Aanmelden
De aanmelding van een cursist gebeurt door de werkgever.
Na aanmelding ontvangt u direct een aanmeldbevestiging. Binnen 2 weken ontvangt u een reactie. Als u deze niet ontvangt, maak ons daarop dan a.u.b. attent.

Het is ook mogelijk deze training in-house te geven. Voor meer informatie over een in-house training kunt u bellen naar 010-4090048 of een e-mail sturen naar nautischeleerlijnen@nnvo.nl


Schrijf u nu in »